Renginio informacija

Renginių kalendorius

Kada

2017-01-19 13:30


Kur

Kulinarijos studija „Beatos virtuvė“, Gedimino pr. 27 Vilnius


Organizatorius

„Versli Lietuva“ kartu su Izraelio ambasada Lietuvoje


Pridėti į kalendorių

Eksporto klubas: Izraelis

Versli Lietuva“ kartu su Izraelio ambasada Lietuvoje kviečia Lietuvos įmonių atstovus į diskusiją apie Izraelio maisto kultą ir naujausias tendencijas, maisto įtaką žydų kultūrai ir potencialų Lietuvos vaidmenį Izraelio maisto sektoriuje.

Izraelis yra viena iš prioritetinių Lietuvos eksporto rinkų, eksporto apimtimis sparčiai auganti nuo 2014 m. Beveik 30 proc. Lietuvos eksporto į Izraelį sudaro žemės ūkio produkcija ir maisto produktai, vis daugiau Lietuvos maisto įmonių įgyja košerinio maisto sertifikatus siekdamos plėsti veiklos apimtis Izraelio rinkoje.

Renginio svečias p. Gil Hovav -  gerai žinomas Izraelio maisto kritikas, TV laidų vedėjas, knygų autorius ir Izraelio – Jemeno – litvakų virtuvės žinovas pristatys naujausias Izraelio gastronomijos tendencijas ir įžvalgas, kaip Lietuva galėtų rasti savo nišą Izraelio maisto sektoriuje. Maisto vaidmenį kasdieniniame žydų gyvenime atskleis verslininkas Simonas Gurevičius. Izraelio verslo kultūros niuansus ir litvakų įtaką žydų bendruomenei pristatys Lietuvos ambasadoriaus Izraelyje pareigas ėjęs Darius Degutis. Patirtimi apie darbą Izraelyje pasidalins šioje šalyje dirbantys Lietuvos verslininkai ir ekspertai.

Renginio programa

Renginys nemokamas, tačiau dalyvių skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis iš anksto.

Registracija vyksta iki sausio 18 d. čia.