Kas pakeis burgerių erą? Reikalavimai maitinimo įstaigoms

Šiaulių bendradarbystės centras „Spiečius” ir konsultacinė įmonė „Kitchen Rules“ pristato seminarą, skirtą tiek naujiems maitinimo rinkos žaidėjams, tiek jau ne vienerius metus vystantiesiems šią veiklą. Renginio dalyviams bus pristatytos pagrindinės klaidos pasirenkant patalpas, biurokratinės kliūtys ir higienos reikalavimai maitinimo įstaigai. Taip pat bus pateikiami įvairūs pavyzdžiai – kaip sutrumpinti maisto paruošimo žingsnius ar kaip teisingai įvertinti, kokia maitinimo įstaigos koncepcija būtų tinkama konkrečiai vietai.

Seminaro programa:

15:00 -16:00 Ar šitos patalpos tinkamos restoranui? Biurokratiniai ir higienos reikalavimų žingsniai, atidarant naują maitinimo įstaigą. /Jurgita Viltrakienė/

16:00 – 17:00 Kas pakeis burgerių erą? /Ieva Vaičiūnaitė/

Mokymus ves ir savo asmenine patirtimi dalinsis „Kitchen Rules“ komanda, kuri sprendžia visus šio verslo rebusus: kaip išvengiant klaidų, sėkmingai pradėti verslą̨, kaip išsiskirti su savo produktu, kurio reikia šios dienos svečiui.

Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija. Registracija vyksta iki 2019-06-17.

Kas pakeis burgerių erą? Reikalavimai maitinimo įstaigoms

Renginio informacija

Vieta

Bendradarbystės centras „Spiečius“, Vilniaus g. 213, Šiauliai


Tema

Spiečius


Diana Grapskytė

Regionų koordinatorė


Susiję renginiai

Vas
20
Mentorystės įvadinė sesija
Mentorystės įvadinė sesija
place Kėdainiai, 15:00
Tema: Spiečius
Vas
20
Verslo komunikacija. Nuo ko pradėti?
Verslo komunikacija. Nuo ko pradėti?
place Šiauliai, 10:30
Tema: Spiečius
Vas
25
Verslo komunikacija. Nuo ko pradėti?
Verslo komunikacija. Nuo ko pradėti?
place Klaipėda, 13:00
Tema: Spiečius
Vas
26
Verslo komunikacija. Nuo ko pradėti?
Verslo komunikacija. Nuo ko pradėti?
place Tauragė, 10:30
Tema: Spiečius